Hozzávalók:
Hozzávalók
Kekszes alaphoz:
20 dkg cukor
Krémhez:
Tetejére:
*
Elkészítés:
Elkészítés Kekszes alaphoz: A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük.
Ezután egy edénybe a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon.
Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kakaóporos kekszet és a rumaromát.
Kapcsos tortaformába tesszük a masszát, szépen elegyengetjük, és félretesszük.
Krémhez: Kis lábosban kevés vízzel elvegyítjük a zselatint, és félretesszük.
Kikeverjük a mascarponét, joghurtot, tejfölt a porcukorral, és beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt.
A zselatint kis lángon kevergetve feloldjuk, 3-4 ek.
krémmel elvegyítjük, majd a többi krémhez adjuk, és ráöntjük a kekszes alapra.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Tetejére: Szőlőszemeket megmossuk, hosszában kettévágjuk, és virág alakokat készítünk vele a torta tetejére.