Hozzávalók:
1 zacskó háztartási keksz (négyzet alakú)
2 cs vaníliás cukor
fél l tejszín
25 dkg vaj vagy margarin
8 dl tej
3 cs főzős vanília ízű pudingpor
20 dkg porcukor
egy tábla tortabevonó
*
Elkészítés:
A pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően.
A porcukrot habosra keverjük a vajjal / margarinnal.
Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet.
Egy tálcára tegyük le téglalap alakban a kekszeket, vagy, hogy könnyebb legyen vele bánni egy tepsi aljába.
A kekszekre kenjük rá a pudingos, vajas krémet, de úgy, hogy a kekszek ne mozduljanak el.
A vaníliás cukrot hozzáadjuk a tejszínhez és kemény habbá verjük azt.
Ezt a habot rákenjük a sárga krém tetejére.
Erre a habra teszünk még kekszeket.
A tetejére olvasztott tortabevonót teszünk.