Hozzávalók:
6 tojás sárga
18 evőkanál cukor
500 ml tej
500 ml tejszínhab
500 ml tejszínhab(diszítéshez
2 csomag habfixáló
4 kiscsomag zselatin
30- 35 db babapiskóta
1,5 kg eper
*
Elkészítés:
A tojássárgákat a tejet és a cukrot felfőzzük,a zselatint kevés tejjel gőz főlőtt felolvasztjuk.
Mikor mindkettő langyos összevegyÍtjük
-Felverem a tejszÍnhabot a habfixál és óvatosan belekavarom a fenti krémbe.
Egy 3 l tálat kibélelek fóliával körberakom eperrel ezután belerétegelem a piskótát a tejszinhabos masszát és epret addig mig elfogy .A tetejére piskóta kerül,hüttőszekrényben teszem mig megdermed.Egy tortástálra borÍtom leveszem róla a fóliát és tejszÍnhabbal bevonom Eperrel diszÍtem!
Jó étvágyat !!!!!!


