Hozzávalók:
1 kg apró burgonya (sütni)
Kb 80 dk savanyitott káposzta, házi sonka, füstőlt szalonna, kolbász
*
Elkészítés:
A burgonyát megsúrolom hideg vízben és beleteszem e tepsibe.
A szalonnát cikkekre vágva a másik tepsi aljára teszem.
Rás a káposzta egy rétegben, majd a sonka szeletek a kolbász, a tetejére a káposzta.
Lefóliázom és mindkettőt beteszem a sütőbe.
Kb 75-80 perc az összes sütési idő, a fóliát 45 perc múlva leveszem és anélkül sülnek tovább.
Ha kész a burgonyát egy fém tálba kiszedem és hideg vízzel megfröcskölöm és letakarom, had izzadjon egy picit.
Kiveszem a káposztát és máris lehet enni a finom reggelit!
Ja és maximum hőfokon készűl hőlégkeveréses funkcióval.