Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
130
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,