Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
130
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor