Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
10
130
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 nagy pulyka felső comb
kakukkfű,
majoránna
só
sütővaj,
fokhagyma
*
Elkészítés:
előző este pácolt pulyka húst
egy napig áll hűtőben
sütjünk 180-200 fok között
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Só nélkül nincs íz. Ez az egyik legősibb fűszerünk, de a boltok polcain ma már nem csak az egyszerű finom

Vannak azok a fűszerek, amiket gondolkodás nélkül szórunk mindenre: só, bors, pirospaprika, majoránna, esetleg egy kis oregánó, ha olaszosat játszunk.

Sült zöldség. Egyszerűnek tűnik, igaz? Vágd fel, szórd meg fűszerrel, told be a sütőbe – és kész. A valóságban viszont