Hozzávalók:
4 db pulyka szárnyközép
só
bors
fokhagymabors
grill fűszersó
szezámmag olaj (hidegen sajtolt)
*
Elkészítés:
A pulyka szárnyakat meg fűszerezzük a felsorolt fűszerekkel. Az UltraPro Lasagna Sütőbe fektetjük a húsokat és kevés szezámmag olajjal meglocsoljuk. Az edényt lezárjuk a tetejével és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Mikor a felső fele megpirult a húsnak megfordítjuk és a másik felét is fedő alatt megpirítjuk.
Hercegnő burgonyával tálaljuk és ecetes uborkát, káposztasalátát, édes-savanyú fokhagymát kínálunk hozzá. (vagy tetszés szerinti savanyúságot, ki mit szeret)
Hercegnő burgonya: http://www.receptlap.hu/recept/hercegno_burgonya_6549
Káposztasaláta: http://www.receptlap.hu/recept/kaposztasalata_telire_4494
Édes – savanyú fokhagyma: http://www.receptlap.hu/recept/edes__savanyu_fokhagyma_4103
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
UltraPro Lasagna Sütő
Kristály Só/Borsőrlő
Mindent Bele edény, amiben a sót tároljuk
Tálalómester