Hozzávalók:
1 egész pisztráng
8-10 db főtt burgonya
1 db lime
10 dkg olvasztott vaj
nagy csokor petrezselyem
2 gerezd zúzott fokhagyma
*
Elkészítés:
A megmosott pisztrángot kívül belül jól megsózzuk, borsozzuk.
Ennél a receptnél nem irdaltam be a halat.
10 dkg vajat felolvasztottam hozzáadtama fokhagymát és petrezselymet.
Ezzel jól megkenem a halat, majd tepsibe sütőpapírra helyeztem.
180 fokon alsó felső sütésen, sütöttem a kenegetést olyan 10 percenként ismételjük majd ropogósra sütjük a finom pisztrángot.
Tálaláskor római saláta ágyra helyeztem majd egy fél lime levét rányomtam.
Közben a köretként főtt burgonyát olvaszott vajon átforgattam kicsit pirítottam.
Jó étvágyat kívánok a recepthez.