Sült Paduc fűszeres lisztben

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Etelka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Sült Paduc fűszeres lisztben

Recept leírás:

Hozzávalók:

7 db Paduc(folyóvízi hal), egy tányér rétesliszt, feketebors, fehérbors Cayane bors, füstőlt piros őrölt paprika, só, tört borskeverék, olaj a sütéshez

*

Elkészítés:

A Halakat nagyon sűrűn beirdaltam, lesóztam, kívűl belül, kb 1 óra pihentetés kell, hogy a só átjárja a húst.
Majd a fűszereket a réteslisztel alaposan összekevertem és forró olajba (fele olaj, fele zsír) óvatosan beleraktam.
Először magas hőfokon, hogy a bőre ne váljon le, majd megforgatva sgy kicsit csökketett hőfokon, kb 15-20 perc alatt készre sütöttem.
Friss kiffer körtét szeleteltem hozzá, nagyon finom lett!

Sült Paduc fűszeres lisztben

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sült Paduc fűszeres lisztben

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!