Hozzávalók:
1 egész házi nyúl , só ,fokhagymás só , kb 2 ek oliva olaj ,
1 fej vöröshagyma , 2-3 ek mustár
1cs konyhakész rizs, 15 dkg borsó
1kis cs vegyes zöldség , pici margarin
*
Elkészítés:
A meg tisztított nyuszit derékba ketté vágjuk , sózzuk , fokhagymás sóval be dörzsöljük , oliva olajjal át kenjük .és1 éjszakára hűtőben pihentetjük .
Másnap a nyuszit be kenjük mustárral . 1 fej hagymát kockára vágunk ,és egy tepsi aljára terítjük ,ráfektetjük a nyuszit ,kevés vizet öntünk alá . Fóliával lefedve bő egy órát sütjük . A fóliát le véve mellé tesszük a májat , amíg sül pirítjuk egy kicsit a húst ,de ne szárítsuk ki .
Köretnek pici margarinon párolt zöldséget ,és rizibizit adunk .


