Hozzávalók:
1 piros kaliforniai paprika félbevágva ,maghaz nélkül Reszeltsajt izles szerint 2 tojas 4-6 vastagabb sonkaszelet Ujhagyma Fustol szalonna Megsutve So,bors,chilipehely ( elhagyható) Tetejere: 2 szelet
*
Elkészítés:
A paprikat mossuk meg,töröljük szárazra.Hosszaban vágjuk ketté.Ovatosan a maghazát vagjuk ki. Tegyünk a paprikaba kb 2-3 evőkanálnyi reszelt sajtot,erre a kockára vágott sonkat,majd az apróra vágott új hagymát es a kockára vágott sult szalonnát. Végül óvatosan ussunk a tetejere 1 tojast.Sutopaporral belelt tepsibe tegyük,majd a tetejet Izesitsuk: so,bors,chilipehely. Végezetül a szelet sajtokat vagjuk össze ugy,hogy pont takarja a tetejet. ( igy rajta marad ,nem folyik le az oldalán) 200-220 fokos sütőben süssük pirosra. Pirítóssal es salataval talaltam (Tobb fajta sajtot is használhatunk,keverhetunk össze)