Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: 4 db
Tócsni másként: 6 db
3 db tojás felverve, 15 dkg zsíros puha sajt lereszelve,só, bors, szerecsendió, vaj a forma kikenéséhez
Párolt káposzta: 1000 g

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A combokat füszerekkel bekeni egy kacsasütőbe, vagy jénaiba bele tenni  a zsírral 1,5 dl vizet önteni rá és előbb párolni majd zsírjára sütni
Tócsni másként
A burgonyát összekeverjük a sajttal,majd a tojással és a fűszerekkel és kanállal belehalmozzuk a kivajazott maffin fomába. 180 fokon 15 -20 perc alatt készre sütjük
Káposztát legyalulom,sózom.10 percig állni hagyom a sóban, az olajon üvegesre párolom a hagymát,majd a káposztát kinyomkodom és a hagymás olajban megpárolom 1 dl vizel ecettel, és cukorral közben ha nem elég puha akkor pótolom még vizel.

Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!