Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Könnyű

Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 db kacsacomb
2-3 gerezd fokhagyma
só, szárnyas fűszer keverék
1 kg  burgonya
fokhagymás szósz  olaj a burgonya sütéshez

*

Elkészítés:

A kacsa combokat meg tisztítjuk, fokhagymával megtüzdeljük, enyhén sózzuk, és bedörzsöljük a szárnyas fűszerkeverékkel.
Egy tálkában lefóliázva egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap cserép tálban 90 percig sütjük, majd tetejét le vesszük és még 15 percig pirítjuk a bőrét.
Sült  burgonyával és fokhagymás szósszal tálaljuk.

Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!