Sült csontok sertésből

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Rozi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

100

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

Tarjából visszamaradt, jó húsos csontok vagy bordák
1,5  dl olaj
1 kiskanál piros paprika
1 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál grillfűszer
1 kiskanál mustár
só, köménymag ízlés szerint

*

Elkészítés:

Ha van otthon jó húsos sertés csontjaim ( maradék ).
Vagy direkt erre a célra vásárolok jó húsos tarja csontokat vagy bordákat, akkor minél több darabra vágom őket szét. Megsózom, egy kiolajozott tepsire helyezem őket, és megkenem a következők keverékével:
Olaj, paprika, mustár, grillfűszer, szójaszósz.
Megszórom köménnyel.
Egy kis vízet öntök a tepsire, és 1,5 óráig sütöm alufóliával letakarva, azután még 10 percig anélkül.
Csak ínyencek fogyasszák, és kizárólag kézzel.

Sült csontok sertésből