sült csirkeszárnyak és saláta kefíres kapros öntet

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Szilvi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

70 dkg csirkeszárny
fűszerkeverék
olaj
saláta
2 db papadicsom
1 db paprika
fél uborka
kis doboz kefír
szárított kaporlevél

*

Elkészítés:

A szárnyakat megtisztítom és pár órára bepácolom a fűszerkeverékes olajjal. Ha nekiállunk az elkészítésnek a szárnyakat tepsibe tesszük és zsiradéknak a füszersós olajat használtam. Teszek hozzá egy kis vizet, hogy a hús ne száradjon ki. Majd betolom a sütőbe,, hogy sűljön. A salátához  a salátát össszevágom, a paradicsomot cikkekre, a paprikát és az uborkát karikára vágom. A kefírt összekeverem egy csipet sóval és kaporral és kész is az öntet.

sült csirkeszárnyak és saláta kefíres kapros öntet