Sült csirkefarhát

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kovács Zsuzsanna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Sült csirkefarhát

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg csirkefarhát

bors
delikát
majoránna
kevés olaj és víz
0.5kg rizs

*

Elkészítés:

A farrészt megtisztítom, feldarabolom és megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat, egy kevés vizet, majd szórok bele ízlés szerint fűszereket, majd ebben a fűszeres lében megforgatom a farrészeket és sorba teszem a tepsibe. Mikor ezzel megvagyok lefedem alufóliával és előmelegített sütőben sütőm.
A fóliát mielőtt már kész lenne a hús, leveszem és egy kicsit nélküle pirítom. A rizst megmosom és egy lábasba teszem, majd annyi vizet öntök rá , hogy ellepje. Adok hozzá sót, borsot, delikátot és elkezdem főzni, közben kevergetem. Mikor elfőtt a víz akkor egy konyharuhával lefedem és a gőzbe n puhulni hagyom, közben néha meg kevergetem. Mikor a rizs is jó lehet tálalni. Általában savanyú uborkával szoktam tálalni. Jó étvágyat hozzá!

Sült csirkefarhát

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sült csirkefarhát

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!