Hozzávalók:
4db csirkecomb
só
bors
zsír
2szál sárgarépa
0.5fej brokkoli
1bögre bulgur
*
Elkészítés:
A sült csirkecomb zöldséges bulgurral elkészítéséhez a csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
A zsírt egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
A sárgarépát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt egy kevés zsíron megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit és fedő alatt puhára főzzük és együtt tálaljuk a csirkecombbal.
Jó étvágyat! 🙂 https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan


