SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Edit1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

55

Nehézség

SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL

Recept leírás:

Hozzávalók:

4db csirkecomb

bors
zsír
2szál sárgarépa
0.5fej brokkoli
1bögre bulgur

*

Elkészítés:

A sült csirkecomb zöldséges bulgurral elkészítéséhez a csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
A zsírt egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
A sárgarépát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt egy kevés zsíron megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit és fedő alatt puhára főzzük és együtt tálaljuk a csirkecombbal.
Jó étvágyat! 🙂  https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan

SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL