Hozzávalók:
1 egész csirkecomb, kettévágva
4 csirkemáj, félbe vágva
só
bors
1 kisebb fej vöröshagyma
grill fűszer
1/2 dl olaj
*
Elkészítés:
A megmosott húst sózom, borsozom, és a kettévágott májakkal együtt egy tálba teszem ráöntöm az olajat, megszórom grill fűszerrel és majoránnával, jól összekeverem.
Így hagyom állni 1 órán át.
Ezután tepsibe teszem, rárakom a karikára vágott hagymát öntök alá 1 dl vizet, és előmelegített sütőbe teszem.
Közepes hőmérsékleten sütöm, időnként locsolgatva, és az elpárolgott vizet pótolva.
Kb. egy és negyedóra alatt sül meg ez a mennyiség.
Petrezselymes krumplit csináltam hozzá köretnek, és persze savanyúsággal ettem.