Hozzávalók:
4 csirkecomb (tisztított)
kevés zsír
10 gerezd fokhagyma
só
bors (fehér és fekete)
ételízesítő
majoranna
1-2 dl víz
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
Egy tepsit kekenek zsírral, és fűszerezem ízlés szerint ételízesítővel és majorannával. Ezután elrendezem a csirkecombokat. A megpucolt fokhagymát egy-egy gerezdet a csirkecomb bőre alá teszek.
Ezután a combokat is fűszerezem. Ízlés szerint sóval, borssal (fehér és fekete), ételízesítővel, majorannával, a maradék fokhagyma gerezdeket pedig a tepsibe szórom. Felöntöm kevés vízzel (1-2 dl), lefedem alufólíával és egy óra alatt megsütöm. Ha megsült, 5-10 percig fólia nélkül sütöm, hogy szépen megpiruljon a csirke bőre. Tört burgonyával vagy rizs körettel tálalom.
Jó étvágyat.