Hozzávalók:
Lecsóhoz:
Fél kg lecsópaprika
2 pár virsli
15-20 dkg lecsókolbász
1 csésze rizs
Olaj
Vöröshagyma
Só
Mustár
3db paradicsom
Csirke:
4 db csirke felsőcomb
Vegata,só,bors,olaj
*
Elkészítés:
Lecsó készítése:
Vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk.Pörkölt alapot készítünk és beletesszük a kolbászokat,a paprikát és a meghámozott paradicsomot. Közben elkészítjük a rizst.
Ha mindkettő elkészült összekeverjük.
Sült csirke:
Csirkéket megmossuk,letörölgetjük,fűszerezzük. Egy kevés olajon tűzálló tálban (jénai) megsütjük.
Tányérra lecsót halmozunk és rátesszük a sült csirkét.
Jó étvágyat kívánok J!