Hozzávalók:
1,20 kg alsó v felső csibecomb
1 zacskó sűlt csirke fűszersó
5-6 szál friss kakukkfű v 1 tk száraz
1 nagy fej vöröshagyma negyedelve
3 gerezd fokhagyma egészben
1 db alma negyedelve
1/2 citrom leve
0,5 dl olaj
*
Elkészítés:
A megmosott csibecombokat abba az edénybe teszem amibe sütni fogom majd az egész zacskó füszersóval megszórom, ráöntöm az olajat és a citrom levét. Hagyom állni 30 percet közben többször megforgatom.
A sütőt előmelegítem 200C° ra, a csirke mellé teszem a fokhagymát és a kakukfüvet valamint a darabolt almát. Tolom is befelé fedetlenül. Így sül 60 percet, vagy addig amíg olyan piros nem lesz mint amit szeretünk.
Nagyon szeretjük majonézes burgonyával vagy görög tepsis burgonyával.