Hozzávalók:
15dkg cera-zsíros margarin
30dkg főző csoki
30 dkg porcukor
0,5dl lefőzött kávé
Töltelék:
15 dkg margarin
15dkg őrölt dió
mazsola,rum.
20-30 drb papírkosárka
*
Elkészítés:
Gőz fölött felolvasztjuk a zsíros margarint és a főző csokit.
A papírkosárkák aljába belekanalazzuk ezt a folyékony krémet,majd elkészítjük a tölteléket szintén gőz fölött.Porcukrot,kávét,őrölt diót ,rumot,mazsolát és margarint felolvasztjuk sűrű péppé főzzük és belerakjuk a kosárkákba.
A töltelék tetejére ismét a főző csokis krém jön.Tetszés szerint díszíthető dekor cukorkával vagy dió darabkával,kókuszreszelékkel…
Hagyjuk megdermedni a hűtőben és másnap fogyasztható,én legalább 2 adagot csinálok mindig mert nagyon hamar elfogy.


