Hozzávalók:
O,5 dc megfőzött kávé
O,5 dc tej
O,5 dc rum
35 dkg cukor
15 dkg darált dió
1 cs. vaniliás cukor
15 dkg müzsir /CERA/
15 dkg margarin
15 dkg étcsokoládé
papirkosárkák kb 45-5O db
*
Elkészítés:
A cukrot, megfőzött kávét, tejet , vaniliás cukrot összekeverjük és 8 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a darált diót és a 15 dkg margarint és simára keverjük.
A müzsirt gőz felett felolvasztjuk a csokival eggyütt és meeg helyen tartjuk.
A kosárkákat tálcára rakjuk ás az aljukba öntünk a csokiból. Én egy kis kanállal szoktam. Erre megy a diós krém majd ismét csoki. Hagyjuk félig megdermedni és diszitjük : egy szem dióval, mazsolával, mogyoróval, szines cukorral …..
Nekem egy adagból kb 45 db van, ez a kosárkák nagyságától függ. Mindig 2 adagot készitek mert ez a süti fogy el a leghamarabb a karácsonyi finomságok közül.


