Hozzávalók:
Tésztához: 8 tojásból
Krém: 500 ml
3drb. 150ml stracciatella joghurt
Hozzávalók: kevés lekvár a tészta megkenéshez
Fekete kávé,tetszés szerint rum bele.
babapiskóta
csoki darabkák
*
Elkészítés:
A tésztát a hagyományos módon megsütöm, ha kihűlt megkenem lekvárral.
A babapiskóta domború felét egyenként nehogy nagyon elázzon beleteszem a rumos kávéba,rárakom a piskótára,csoki darabokkal megszórom.
A Hulalát fölverem keményre,beleteszem a joghurtot,és rákenem a piskótára. Csokival megreszelem, és kész.  Ezt így én találtam ki,de a Hulalából sokféle képen meglehet csinálni.
Amilyen gyümölcsös joghurtot  veszel olyan gyümölcsöt teszel a piskótára,rá a Hulalát és kész az újabb sütid.
Jó étvágyat.
				
															
															

