Stefánia vagdalt, rizzsel, és a tetején krumli róz

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Anna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Stefánia vagdalt, rizzsel, és a tetején krumli róz

Stefánia vagdalt, rizzsel, és a tetején krumli róz

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók: 1000 g
Rizs.bögre rizs, kevés olaj, és viz hogy ellepje. só.
10 db. főtt tojás.

*

Elkészítés:

Elkészítés: a hozzávalókat jól összegyúrtam, majd egy kiolajozott tepsibe két rudat készítek. Az aljára vékonyan teszem a masszát, rá a főtt megpucolt egész tojást, majd befedem a maradék húsos masszával. sütőbe téve 200 fokon 30- 35 pec alatt szép pirosra sütöm. Párolt rizzsel tálalom.
Rizs elkészítése: én AMC edényben készítettem, így csak kevés olajon picit megpáróltam, majd annyi hdeg vízet tettem rá, hogy ellepje. Fedő alatt felfórraltam, majd a legkisebb lángra téve, egyszer megkevertem, és készre sütöttem.A desszertes gyűrűt kiolajoztam, tele tettem rízzsel, majd egy tányér közepébe borítottam.A kisűlt krumpli rózsákkal díszítettem, majd körbe raktam az elszeletelt tojásos Stefánia szeletekkel.A krumplit nagyon vékony karikára vágtam, majd fogvájóval összetűzve forró olajban kisütöttem.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Stefánia vagdalt, rizzsel, és a tetején krumli róz