Hozzávalók:
80 dkg darált hús
2 egész tojás
2-3 gerezd fokhagyma
só, bors,pirospaprika
-2 áztatott zsemle
lehet apróra vágott zöld petrezselymet is …de el is maradhat
2 csomag bacon
4-5- főttojás
*
Elkészítés:
a fasirt hozzávalóit összekeverjük ( a főttojáson kívűl)
-egy őzgerinc formát kibélelünk a baconnal nem baj ha kilóg a formából
-belesimitjuk a massza felét
-rá ültetjük a fött tojásokat
-majd befedjük a hús másik felével
a bacon szeleteket ráhajtjuk
-előmelegitett sütőbe toljuk
-alá helyezünk egy tepsit mert kicsit kicsorog
-kb 50-60- percig sütjük
-majd kivesszük a sütőből ,kiboritjuk egy tepsibe és a másik oldalát is megsütjük pirosra
-ha kicsit kihült könnyebb szeletelni