Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De
Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli
Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?