Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő