Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél hajlamos arra, hogy szürkének tűnjön: rövidebb nappalok, hideg levegő, kevesebb friss gyümölcs és zöldség. A konyhában mégis egészen

A tél beköszöntével a konyha valahogy ösztönösen a melegebb, selymesebb, megnyugtatóbb ízek felé fordul. Ilyenkor kerül elő gyakrabban a méz

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden