Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Amikor lecseng a téli ünnepkör, szinte minden konyhában előkerül a téma: mi legyen a rengeteg csokoládéval, amit összegyűjtöttünk? A gyerekek

A kakaóporos bögrétől a selymes csokoládéig, ahogy a tél ízei felnőnek velünk. Kevés ital képes olyan nosztalgiát ébreszteni, mint a

Van egy illat, amelyet mindenki felismer, bárhol és bármikor. Akár egy adventi vásárban járunk, akár egy régi családi konyhában, elég