Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
sóska,cukor,csipet só,tej,liszt,kevés olaj
*
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon odateszem megfonnyasztani,utána felöntöm egy kevés vizzel,sóval,cukorral ízesitem,és megfőzöm.Ha kész,egy kis tejes habarással behabarom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,