Sonkával és sajttal toltott karaj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

SkAndi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Sonkával és sajttal toltott karaj

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 szelet kiklopfolt disznóhús vagyis karaj
4 szelet sonka
4 db tomlos sajt (Medvesajt a legjobb)
só, bors
a panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa

*

Elkészítés:

A kiklopfolt hússzeletekre 1-1 sonkát fektetunk, rátesszuk a hosszában kettévágott tomlos sajtot és a hússzeletek egyik felét ráborítjuk. Így osszeragadnak és nem kell bele fogpiszkáló, hogy osszetartsa oket. Klasszikus módon bepanírozzuk a toltott hússzeleteket: eloszor lisztbe, majd tojásba, végul zsemlemorzsában megforgatjuk. Egy edényben olajat melegítunk és a forró olajban megsutjuk a toltott hússzeleteket.
Bármilyen koret jól illik hozzá. Kínálhatunk mellé salátát is.

Sonkával és sajttal toltott karaj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sonkával és sajttal toltott karaj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!