Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 kisebb cukkini
20 dkg sonka
1 pohár tejföl
1 kukoricakonzerv
50 g reszelt sajt
3 gerezd fokhagyma
ketchup
só, bors
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A megmosott cukkiniket hosszában vágjuk fel, távolítsuk el a puha, magos részt. Sós,vegetás vízben 3 perc alatt pároljuk meg, majd vegyük ki és hagyjuk lecsepegni.
Tegyük egy zsiradékkal kikent tűzálló tálba a cukkiniket, a belsejüket pedig kenjük meg zúzott fokhagyma és só keverékével. A sonkát kockázzuk fel, keverjük össze a kukoricával, majd ízesítsük sóval, borssal, és adjuk hozzá a reszelt sajtot is.
A cukkiniket csepegtessük le ketchuppal, töltsük meg a sonkás keverékkel, és öntsük le a tejföllel. Előmelegített sütőben süssük kb. 20 percig.