Hozzávalók:
2 levél saláta
2 levél lilakáposzta
2 levél fehér káposzta
1 db vajretek
1 db paradicsom
fél kaliforniai paprika
1 szál újhagyma
uborka
5 dkg füstölt sonka
mozzarella golyók
1 teáskanál almaecet
csipet só
csipet provance fűszer
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
*
Elkészítés:
A zöldségeket tetszés szerint szeletelni,egy tálba rakva sózzuk,ráöntjük az ecetet és a provance fűszert.
Összekeverem.
A sonkábol levágok pár szeletet díszítésre,a maradékot felcsíkozom,hozzákeverem a salátához.
Frissen tálalom,a sonkaszeletekkel és a sajtgolyókkal díszítem.
Maradék zöldségekből tetszőlegesen variálhatjuk.
Én néha roston sült csirkemelhez is ezt adom köretnek.