Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk.
A húst vékony szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk.
A tojást a tejföllel felverjük, a lisztet hozzáadjuk.
Tepsi alját megszórjuk reszelt sajttal.
A hússzeleteket először a zablisztbe, majd a tejfölös tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük őket.
Megszórjuk reszelt sajttal, és befedjük csirkemell sonkával.
Ezt a rétegezést még egyszer megismételjük, végül a sonkaszeletekre öntjük a maradék tojásos keveréket.
Alufóliával befedjük, és sütjük.
Eltávolítjuk a fóliát, a maradék reszelt sajtot rászórjuk a húsra, és pár percre visszatolva a sütőbe, a tetejére pirítjuk.


