Sonkás-sajtos csirkemell

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Arenka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Sonkás-sajtos csirkemell

Sonkás-sajtos csirkemell

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

10 dkg trappista sajt
5 dkg vaj
4 szelet edámi sajt
4 szelet csirkemellfilé
4 szelet sonka
3 dl tej
2 evőkanál liszt
1,5 dl tejszín

bors
A képeken látható a receptben megadott háromszorosa.

*

Elkészítés:

A csirkemellfiléket picit klopfold ki, majd sózd meg. Mindegyikre helyezz egy-egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Göngyöld fel, és hústűvel vagy fogvájóval rögzítsd. Egy tűzálló tálban fektesd őket egymás mellé. A vajból és a lisztből készíts rántást, öntsd fel tejjel, ízesítsd sóval, borssal. Keverd bele a lereszelt trappista sajtot, és a tejszínnel hígítsd fel. Öntsd a göngyölt húsok tetejére, és előmelegített sütőben süsd meg.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sonkás-sajtos csirkemell