Hozzávalók:
3dcl. víz
5ek. olaj
2dkg. élesztő
30dkg. liszt
15dkg. sonka.
15dkg. traista sajt.
3ek. füszeres paradicsom.
1ek. ketchup
1ek. pizza krém
20dkg. gomba
*
Elkészítés:
a 3dcl. vízben és 5ek. olajban feloljuk a 2dkg. élesztőt, csitet sót.hozzá adjuk a 30dkg. lisztet, közepes keménységű tésztát dagaztunk.
Amíg a tészta megkel elkészítjük a hozzá valókat.
Össze keverünk 3ek. füszeres paradicsomot 1ek. ketchupot 1. ek pizza krémet.a gombát megpároljuk.
A megkelt tésztát a 32cm. sütő formához igazítjuk és megkenjük a paradicsomos keverékkel.
Rátépkedjük a sonkát, a gombát is rá tesszük és reszelt sajtal megszórjuk.
A gázsütő hármas fokozatán 25perc alatt pirosra sütjük.
a FELTÉT ÉS A FÜSZEREZÉS IZLÉS SZERINT történik.