Hozzávalók:
Tészta: – 3 tojás – 3 evk. Cukor – késhegynyi szódabikarbóna – 2 evk. Cicás kakaópor Krém: – 4 dl Alpro mandulás tej – 1 cs. Vaníliás pudingpor – 1 cs. Vaníliás cukor – 3 evk. Meggle decor hab – rumaroma – 2 evk. Cicás kakaópor Tetejére: – Meggle decor hab – darált dió
*
Elkészítés:
Recept: Tészta: -3 tojássárgát, 3 evk. cukorral kikeverünk, rakunk bele egy késhegynyi szódabikarbónát és 3 evk. Schär B lisztet, majd hozzá adjuk a felvert 3 tojás fehérje kemény habját és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam felét a másik feléhez kevertem 2 evk. cicás kakaóport és a másik tetejére rajtam majd óvatosan össze kevertem, hogy márcányos legyen! 160 fokon kb 30 perc sütés! Krém : – 4 dl Alpro mandulás-kókuszos tejben megfőztem 1 csomag vaníliás pudingport + 1 vaníliás cukrot, miután kihűlt bele kevertem 2 evk. cukrot és 3 evk. felvert Decor habot. A krém felét a kihült tészta tetejére kentem majd a krém másik felébe bele kevertem 2 evk. kakaó port + 2 evk. felvert Decor habot és ízlés szerint rum aromát és ezt rákentem a vaníliás krém tetejére. Majd erre ment a felvert Decor hab és darált dióval megszórtam!