Hozzávalók:
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
1 cs.snidling
1 db tömlős krémsajt /200g/
15 dkg sonka
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
*
Elkészítés:
Előkészítés:A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal.Ízesítjük sóval és borssal.A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük.
Szalma burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá.:)))


