Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
1 cs.snidling
1 db tömlős krémsajt  /200g/
15 dkg sonka

őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal.Ízesítjük sóval és borssal.A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük.
Szalma burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá.:)))

Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda