Hozzávalók:
Piskótához:
8 tojás
8 evőkanál liszt
8 evőkanál cukor
fél sütőpor
Krémhez:
20 dkg kristálycukor
5 dkg kakaópor
2 tojás sárgája
1 dl tej
1 cs vaniliás cukor
25 dkg margarin
Tetejére nyújtható fondant
*
Elkészítés:
Szokásos piskótát sütünk,ha kihült 3 felé vágjuk.
Krém: 20 dkg cukorból, 5 dkg kakaóból, 2 db tojássárgájából, 1 dl tejből 1 csomag vaníliás cukorral krémet főzök, majd ha kihűlt, akkor a 25 dkg margarinnal összekeverem jó habosra. Ezzel töltjük meg a lapokat a tetejét,oldalát is.
Tetejét sárgára színezett nyújtható fondantal beboritjuk és arcot is csinálunk neki feketére és pirosra színezett fontantból.