Sertésragu bakonyi módra galuskával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Sertésragu bakonyi módra galuskával

Sertésragu bakonyi módra galuskával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók: 60 dkg
3 csapot TK őrölt pirospaprika, 0,5 dl száraz vörösbor, 1 EK liszt, + 2,5 dl tejföl, + 1,5 dl tej
Gauskához: 4 db

*

Elkészítés:

Elkészítése: a vöröshagymát,szalonnát,apró kockára vágjuk, a húst csikokra, A szalonnát kevés olajon megpirítottam majd rászórtam a hagymát fokhagymát és megfonnyasztottam.  Hozzáadtam a húst fehéredésig kavartam.Majd a füszereket 1, 5 dl vizet, és fél dl bort és fedő alatt puhára pároltam.Amikor a hús mefőtt hozzáadtam az 1 db gombát leve nélkül. Végül kevés liszt, tejföl,  tej  keverékével besűritettem.
A galuska hozzávalókat összekevertem és sós vizbe kifőztem

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sertésragu bakonyi módra galuskával