Hozzávalók:
Sertéskaraj Budapest módra
Hozzávalók:
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
20 dkg csirkemáj
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
2 db tv paprika
2 db paradicsom
étolaj
őrölt fekete bors
1 tk pirospaprika
só
ételízesítő
grill fűszer
*
Elkészítés:
A hús szeleteket kiklopfoljuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
burgonyakokettel köritettem.