Hozzávalók:
fél doboz momendófu
10 dkg vékonyra szelt sertés (buta momo usugiri)
só, bors
4 shisolevél (elhagyható)
kevés liszt
panirhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
*
Elkészítés:
A tofut kettévágjuk, hogy fele akkora magas legyen, és 15 percre két tányér, valamint bő papir közé helyezzük, igy kijön belőle a felesleges viz.
Azután még kettévágjuk úgy, hogy összesen 4 hasábunk legyen, és sózzuk,borsozzunk őket.
A sertéshúsokat 4 részben kiteritjük, sózzuk borsozzuk, ráteritjük a shisoleveleket, egy-egy hasáb tofut, meghintjük egy kevés liszttel, és feltekerjük.
A szélei se látszódjanak ki.
Belemártjuk liszt, tojás és zsemlemorzsa keverékébe, és nem túl forró olajban pirosra sütjük.
Ha túl forró az olaj, akkor csak megpirul a külseje, de nem sül át rendesen.
Rácsra szedjük, és tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok hozzá!