Sertésborda Budapest módra

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Sertésborda Budapest módra

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
20 dkg csirkemáj
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
2 db tv paprika
2 db paradicsom
étolaj
őrölt fekete bors
1 tk. pirospaprika

ételízesítő
grill fűszer

*

Elkészítés:

Előkészítés: A hús szeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót , paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt  készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk.
Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:))

Sertésborda Budapest módra

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sertésborda Budapest módra