Sertés raguleves.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Sertés raguleves.

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 kg sertés lapocka
1 kg vegyes leveszöldség (répa, gyökér, zeller)
25 dkg zöldborsó
50 dkg levestészta (csiga)

szemes bors

*

Elkészítés:

Kevés olajon megpirítjuk kicsit a kockákra vágott húst, majd felöntjük hideg vízzel.
Sót és szemes borsot teszünk a vízbe, majd addig főzzük, amíg a hús kezd megpuhulni.
Az addig megtisztított, karikákra és hasábra ( zeller ) vágott zöldségeket is hozzátesszük, valamint hozzáöntjük a fagyasztott zöldborsót is.
Mikor a zöldségek és a hús is megfőtt, belefőzzük a levestésztát.
A tésztával egy időben apróra vágott petrezselyem zöldet is tehetünk a levesbe.

Sertés raguleves.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sertés raguleves.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!