Sertés kocsonya

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

240

Nehézség

Haladó

Sertés kocsonya

Sertés kocsonya

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 db csont nélküli csülök
2 db farok
2 db köröm
1 db fül
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma

szemes bors
2 db babérlevél

*

Elkészítés:

A megmosott kocsonyahúst hideg vízbe n feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk, majd hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket is.
Sózzuk, hozzáadjuk a szemes borsot, és a babérlevelet is.
3-4 óra alatt takaréklángon puhára főzzük.
Leszűrjük, kicsontozzuk.
Egy jénai tálat folpack-kal kibélelünk az aljára répa karikákat rendezünk, majd húst, végül levet merünk rá.
Hűvös helyen megdermesztjük.
Tálra borítjuk, pirospaprikával megszórjuk, és friss kenyérrel fogyasztjuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Sertés kocsonya