Hozzávalók:
*4 szál Gyulai virsli
*1 nagy fej vöröshagyma
*1 kis doboz kukorica fele
*5 nagyobb tojás
*3 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet bors
*
Elkészítés:
A virslit felkarikázzuk.
A megtisztított vöröshagymát nem túl apró kockára vágjuk.
A kukoricát átmossuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni.
A tojásokat egy tálba ütjük és a sóval, borssal kicsit felverjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk.
A virslit a hagymával addig pirítjuk, míg utóbbi üvegessé válik.
Hozzáadjuk a kukoricát és jól átforgatjuk.
Ráöntjük a villával felvert tojásokat és tetszőleges keménységűre sütjük.
Ropogós héjú kenyérrel és friss zöldségekkel kínáljuk egy pohár tea társaságában.