Hozzávalók:
1kg savanyúkáposzta.1,5kg sertéscomb egyben,3 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, só , bors, delikát, majoránna, kevés olaj
*
Elkészítés:
A sertés combot bevagdaljuk újnyi vastagon , ezekbe a vágásokba beletsszünk karikára vágott vörös hagymát és fokhagymát jó bőven.Ha ezzel megvagyunk akkor egy közepes tepsibe tesszük és jól befűszerekezzük ki milyet szeret , mikor ezzel is kész vagyunk akkor a savanyúkáopsztát ráterítjük és a levét is lálocsóljuk, majd kevés olajjal meglocsoljuk.Előmelegített sütőbe tesszük és a hús jól megpuhulásáig sütjük.Mikor már puha a hús akkor a káposztát férre karjuk a tepsibe és a hússal együtt még összepíritjuk.Körettel lehet fogyasztani , de önmagában is kíválóan alkalmas.