Hozzávalók:
40 dkg savanyúkáposzta,
30 dkg gomba,
40 dkg füstölt kolbász,
1 fej vöröshagyma,
4-5 cikk fokhagyma
, őrölt bors,
őrölt kömény,
babérlevél,
majoranna
kevés vegeta
kevés olaj,
a tálaláshoz tejföl.
*
Elkészítés:
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és rádobjuk a kolbászt, kevés ideig együtt pirítjuk.
Hozzákeverjük az összevágott káposztát, felöntjük vízzel és beízesítjük a fűszerekkel. Amikor már majdnem puha a káposzta, akkor hozzátesszük az apróra szeletelt gombát is és a majorannát. -Készre főzzük, ha kell még utána ízesítjük.
/ A végén készithetünk gyenge rántást is ,de el is hagyhato. /
Tejföllel tálaljuk.
Nagyon finom, jó étvágyat hozzá!
/ Ha tetszett a recept kérek egy tetszik gombot ,köszike szépen /